Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popunder

Nemecky Dratosrsty Ohar : Nemecky Ohar Dratosrsty Wikipedie - Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře.

Zdravím všechny kolegy a kolegyně. Charakteristickým exteriérovým znakem „dráťáka" je nápadné obočí a výrazný vous. German wirehaired pointer) je lovecké psí plemeno. Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi.

Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře. Nemecky Kratkosrsty Ohar Atlas Psu Ifauna Cz
Nemecky Kratkosrsty Ohar Atlas Psu Ifauna Cz from www.ifauna.cz
Zdravím všechny kolegy a kolegyně. Deutscher drahthaariger vorstehhund číslo fci: German wirehaired pointer) je lovecké psí plemeno. Jenže mám pocit, že ohařů je u nás nějak poskrovnu, když už se jednou za . Německý ohař drátosrstý je všestranně využitelný pracovní pes. Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. Název v zemi vzniku, deutscher drahthaariger vorstehhund. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene.

Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi.

Při práci je horlivý, energický a má vyrovnanou povahu. German wirehaired pointer) je lovecké psí plemeno. Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi. Německý drátosrstý ohař, německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, má vyrovnanou povahu a dobře si rozumí s dětmi. Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene. Charakteristickým exteriérovým znakem „dráťáka" je nápadné obočí a výrazný vous. Deutscher drahthaariger vorstehhund číslo fci: 131 likes · 1 talking about this. Zdravím všechny kolegy a kolegyně. Název v zemi vzniku, deutscher drahthaariger vorstehhund. Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. Německý ohař drátosrstý je všestranně využitelný pracovní pes.

Charakteristickým exteriérovým znakem „dráťáka" je nápadné obočí a výrazný vous. 141 likes · 2 talking about this. 61 až 68 cm fena: Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi. Deutscher drahthaariger vorstehhund číslo fci:

131 likes · 1 talking about this. Ohar
Ohar from www.ohar.cz
Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi. Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. Jenže mám pocit, že ohařů je u nás nějak poskrovnu, když už se jednou za . Při práci je horlivý, energický a má vyrovnanou povahu. Německý ohař drátosrstý je všestranně využitelný pracovní pes. 131 likes · 1 talking about this. 141 likes · 2 talking about this. Charakteristickým exteriérovým znakem „dráťáka" je nápadné obočí a výrazný vous.

Při práci je horlivý, energický a má vyrovnanou povahu.

Jenže mám pocit, že ohařů je u nás nějak poskrovnu, když už se jednou za . German wirehaired pointer) je lovecké psí plemeno. Při práci je horlivý, energický a má vyrovnanou povahu. Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. Název v zemi vzniku, deutscher drahthaariger vorstehhund. 131 likes · 1 talking about this. 141 likes · 2 talking about this. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene. Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi. Charakteristickým exteriérovým znakem „dráťáka" je nápadné obočí a výrazný vous. Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře. 61 až 68 cm fena:

Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. Jenže mám pocit, že ohařů je u nás nějak poskrovnu, když už se jednou za . Zdravím všechny kolegy a kolegyně. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene. Název v zemi vzniku, deutscher drahthaariger vorstehhund.

61 až 68 cm fena: Nemecky Dratosrsty Ohar Chovatelska Stanice Od Pozovickeho Potoka
Nemecky Dratosrsty Ohar Chovatelska Stanice Od Pozovickeho Potoka from jezevcik1.websnadno.cz
Charakteristickým exteriérovým znakem „dráťáka" je nápadné obočí a výrazný vous. Deutscher drahthaariger vorstehhund číslo fci: Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. German wirehaired pointer) je lovecké psí plemeno. Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře. Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi. Zdravím všechny kolegy a kolegyně. 61 až 68 cm fena:

Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene.

61 až 68 cm fena: Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře. Německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, dobře si rozumí s dětmi. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene. Je to kompaktní, náruživý a vyrovnaný lovecký pes, který není ani agresivní, ani příliš plachý. Zdravím všechny kolegy a kolegyně. Deutscher drahthaariger vorstehhund číslo fci: Německý ohař drátosrstý je všestranně využitelný pracovní pes. 141 likes · 2 talking about this. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene. Při práci je horlivý, energický a má vyrovnanou povahu. Název v zemi vzniku, deutscher drahthaariger vorstehhund. Charakteristickým exteriérovým znakem „dráťáka" je nápadné obočí a výrazný vous.

Nemecky Dratosrsty Ohar : Nemecky Ohar Dratosrsty Wikipedie - Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře.. Německý drátosrstý ohař, německý drátosrstý ohař je poslušný a oddaný pes, má vyrovnanou povahu a dobře si rozumí s dětmi. Zdravím všechny kolegy a kolegyně. Skupina pro všechny fanoušky tohoto plemene. Německý ohař drátosrstý je všestranně využitelný pracovní pes. 131 likes · 1 talking about this.

Deutscher drahthaariger vorstehhund číslo fci: ohar[d. Při práci je horlivý, energický a má vyrovnanou povahu.

Post a Comment for "Nemecky Dratosrsty Ohar : Nemecky Ohar Dratosrsty Wikipedie - Německý drátosrstý ohař patří mezi kontinentální ohaře."